Olivia Hus Bryggerhesten Husbryggeriet Jacobsen
Olivia Hus har en særlig beliggenhed over for de fredede bygninger og tæt på den smukke J.C. Jacobsens Have.
Steen Trudsøe Larsen, arkitekt MAA, Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Olivia Hus Fadet 1799 København V
1,2 km Metro
500 m Station
100 m Park
Indflytning 05.06.2025

Olivia Hus

OBS: Deadline for fravalg af en eller flere vægge i alle boliger i Olivia Hus er overskredet. Det er fortsat muligt at vælge mellem bordplade, køkkenfronter, gulv, vask og blandingsbatteri.

Olivia Hus er beliggende ud til Bryggerhesten og Husbryggeriet Jacobsen, og flytter du ind her, bliver du genbo til det historiske bryggeri.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter står bag den nye ejendom, der er opdelt i fem mindre byhuse i forskellige lyse teglsten, som spejler husbryggeriets facade med bl.a. røde tegldetaljer i hjørnerne. Arkitektonisk hænger Olivia Hus sammen med karréen Nebelong Hus på den anden side af Fadet, og mod øst fortsætter længehuset i Rothe Hus.

Boligerne i Olivia Hus er fra 2-5 værelser fra 63-113 m2, og alle lejligheder har altan, terrasse eller tagterrasse mod syd med udsigt til det historiske bryggeri. Nogle af boligerne har også en fransk altan eller en karnap på nordsiden mod Fadet, som giver lys og udkig.

Fra boligerne i Olivia Hus er der kun få meter over til Carlsberg Byens største park, J.C. Jacobsens Have med springvand, snoede stier, små bakker og et væld af forskellige blomster, buske og træer.

Se alle boligerne ved at klikke dig rundt i ejendommen herunder, og hent brochurer om Olivia Hus og prøv de forskellige tilvalgsmuligheder ved hjælp af vores helt nye visualizer længere nede på siden.

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information

Prøv de forskellige materialer

Når du køber en projektbolig i denne ejendom, kan du vælge mellem forskellige gulve, fronter, bordplader til køkken samt armaturer. Vi har gjort det nemt for dig, så du her på siden kan afprøve forskellige kombinationer og finde det køkken, du drømmer om i din kommende bolig i visualizeren herunder. Du kan se nærmere på de forskellige materialer i materialebrochuren, du kan downloade her på siden.

Ønsker du at vælge et eller flere af tilvalgsmulighederne, skal du beslutte dig, før deadline udløber. Kontakt vores mæglere, for at høre mere herom. 

Visualizeren er en computergeneret fremstilling. Vi henviser til vores materialekatalog for mere information samt til leverandørernes respektive showrooms for eksakte farver og teksturer på køkken og gulve, der i mindre grad kan afvige fra ovenstående fremstilling.

Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.