Åbne omgivelser mod øst, syd og vest giver gode dagslysforhold og solbeskinnede facader hele dagen.
Christian Tilma fra Praksis Arkitekter om Rahbek Hus II
Rahbek Hus II Thorvald Bindesbølls Plads 1799 København V
800 m Metro
600 m Station
200 m Park
Klar til indflytning

om rahbek hus ii

Hvis I har børn, bliver Rahbek Hus II et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er helt enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.
 
Den nærliggende Constantin Hansens Gade bliver også et sted, hvor børn og voksne mødes. Den bliver nemlig indrettet til ophold, leg og aktiviteter for bykvarterets beboere. Gaden munder ud i Købkes Plads – et centralt samlingspunkt i Carlsberg Byen med caféer, indkøbsmuligheder, amfi og masser af byliv. 

Lyse lejligheder i rolige omgivelser

Lejlighederne i Rahbek Hus II varierer fra 52-157 m2, fordelt på 2-6 værelser. De er indrettet med fokus på at udnytte pladsen, så I fx kan få hele 4 værelser i en 84 m2 lejlighed. Der er masser af lys og udsigt fra alle lejlighederne. Ligger jeres nye bolig i stueplan, kan børnene løbe ud på terrassen eller i jeres egen lille have. Lejlighederne over stueetagen har alle en rummelig altan, og de fleste har endda to. Flytter I ind i en penthouselejlighed, får I en lækker, stor tagterrasse. De tre rækkehuse har hver to haver og en tagterrasse. Tagterrassen og den ene af haverne vender mod syd og har udsigt til både grønt og Humleby. Der er gode muligheder for parkering i en af Carlsberg Byens mange parkeringskældre. Og der er selvfølgelig også tænkt på sikker cykelparkering i det nye bykvarter.

Forventet indflytning fra 20. juni 2019.

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem - Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole.

Læs mere om daginstitutioner
Udsigt over Humlebyen fra Købke Hus
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.