Steenstrup Hus Fadet Carlsberg Byen
Den planterige gård, stræderne med træer og små pladser og J.C. Jacobsens Have: Her i området er der både plads til leg, aktivitet, afslapning og fællesskab.
Arendse Kjærulff-Schmidt, landskabsarkitekt MDL, 1:1 Landskab
Steenstrup Hus Fadet 1799 København V
1 km Metro
450 m Station
100 m Park
Indflytning 09.01.2022

Steenstrup Hus

 

Det nye Steenstrup Hus ligger centralt i Carlsberg Byen, og beboerne får nogle af kvarterets mest ikoniske vartegn som naboer: Den fredede Maskincentralen, Stjerneporten og Kridttårnet mod nord og det gamle Carlsberg-bryggeri fra 1847 og den grønne J.C. Jacobsens Have mod syd.

Den nordlige længe i Steenstrup Hus er beliggende ud mod J.C. Jacobsens Gade og Pasteursvej, hvor der kommer butikker, spisesteder og liv, mens den sydlige længe bliver beliggende ud til hyggelige og rolige Fadet, der leder ned til bryggerens historiske have. 

NATUREN LIGE UDEN FOR DINE VINDUER
Det er Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der har tegnet Steenstrup Hus, og den nye ejendom indgår i en karré med teglbeklædte byhuse, samlet om en hyggelig og frodig fælles gård, der er uformelt indrettet med plads til at nyde en kop kaffe i solen og med masser af grønne planter, som blomstrer hen over sæsonen. Op ad husmuren vokser smukke slyngplanter, så du også kan nyde naturen lige uden for dine vinduer. 

Arkitekterne har valgt at variere teglfacaden på karréens byhuse med forskellige nuancer, som alle relaterer sig til de bevarede historiske bygninger i bykvarteret og til det nærliggende Pasteurs Tårn.

Der er elevator i ejendommen, og størstedelen af boligerne i Steenstrup Hus er indrettet med lyse alrum med store glaspartier i direkte forbindelse med altanen, der vender ud mod det frodige gårdrum eller de grønne byrum og gadeforløb. Vælger du en lejlighed i stuen, får du direkte adgang til gårdens fællesskab fra din terrasse, og flere af boligerne på de øverste etager har private tagterrasser.

Går du en tur i bryggerens historiske have eller ved J.C. Jacobsens Gade og Pasteursvej kan du allerede nu se, at Steenstrup Hus er godt på vej, og boligerne er allerede klar til indflytning fra primo 2022.

Priserne på boligerne i Steenstrup Hus starter ved 3.095.000 kr. 

Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
historie i carlsberg byen

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej.  Klik dig rundt i kortet her
Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed

Projektboligkøb -

Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen. Alt om projektsalg

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her
udsigt over carlsberg byen
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.