Vogelius Tårn
Vogelius Tårn ligger i en fredelig lomme i Carlsberg Byen, selv om det er tæt på stationen og på Vesterbro.
Joanna Gasparski, sagsarkitekt, Schmidt Hammer Lassen Architetcs
Vogelius Tårn Flaskehalsen 1799 København V
750 Metro
250 Station
100 Park
Indflytning 01.02.2022

Vogelius Tårn

Hvis du flytter ind i Vogelius Tårn, får du en bolig med en af byens bedste udsigter. Tårnet er 80 meter højt, så der er frit udsyn over hele Carlsberg Byen, Vesterbro, Valby og Frederiksberg. Beliggenheden er helt central: Du er kun få minutter fra caféerne på Kildepladsen og lige så tæt på bykvarterets største grønne park, J.C. Jacobsens Have. Boligtårnet indgår i en karréstruktur med Djørup Hus, og lejlighederne ligger fra 5. og op til 24. etage. 

En lejlighed i Vogelius Tårn er et rigtig godt udgangspunkt for et aktivt byliv. Tårnet ligger ud til Flaskehalsen, som bliver et charmerende indkøbsstrøg med pergola, små butikker og sydlandsk stemning og mod vest ligger Kildepladsen med udeservering, markeder og legeplads.

TÅRNBOLIGER MED UDSIGT TIL TO VERDENSHJØRNER
Der er i alt 100 lejligheder på 54-123 m2 og 2-5 værelser i Vogelius Tårn. Alle lejligheder med 3-5 værelser har en altan, hvorfra du kan nyde den enestående udsigt. Alle lejligheder har også fransk altan, og enkelte lejligheder har privat tagterrasse.

Uanset lejlighedens størrelse får du en bolig med gode lysforhold og indretningsmuligheder, og de fleste lejligheder har udsyn til to verdenshjørner.

Klik dig rundt i de enkelte boliger i 3D-modellen herunder for at se plantegninger og priser, eller hent brochuren om Vogelius Tårn længere nede på siden for at læse mere om boligerne, beliggenheden og historien bag husets navn.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.