Administrationsbygningen Kapselgade 4, 2.13 1799 København V Sagsnr. 113-014
39 m² Bruttoareal
2. Etage
1 Rum
3 m² Altan
Solgt
Indflytning: 01.05.2020

ADMINISTRATIONSBYGNINGEN

DENNE BOLIG SÆLGES SOM PROJEKTKØB UNDER OPFØRELSE OG MED FORVENTET INDFLYTNING FRA 01.05.20.

I Administrationsbygningen kommer du til at bo i en bevaringsværdig bygning fra 1903, og du kan fornemme historien, så snart du træder ind: Hvælvede lofter i gangene, granitstentrapper og smukke fyldninger og karme. Den smukke ejendom husede før i tiden, som bygningens navn antyder, Carlsbergs administration, og nu forvandler den prisvindende tegnestue Dorte Mandrup Arkitekter 2. og 3 sal i den historiske ejendom til boliger.

I denne bolig er kvadratmeterne optimeret, så du får et leverum med funktionelt køkken og et rummeligt badeværelse med lyse fliser fra Evers. Du har desuden udgang til den vestvendte altan ud mod Kapselgade. Ønsker du uderum, kan du benytte den store vestvendte fælles tagterrasse, der er beliggende på taget af vinterhaven i Administrationsbygningen.

Lejligheden er indrettet i stilrent design i et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, køkken er fra HTH med hårde hvidevarer fra Bosch og armaturer fra Børma.

Området omkring Administrationsbygningen emmer allerede af liv med UCC’s studiemiljø og små butikker og indkøbssteder på Humletorvet og Tapperitorvet, og Vesterbros mange muligheder er kun få minutter væk på gåben.

Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00-15.00 i vores showroom på Pasteursvej 7, dog med forbehold for ændringer. Se åbningstider her på www.carlsbergbyen.dk, hvor vi opdaterer løbende.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.