Bindesbøll Hus Constantin Hansens Gade 43, 3.th 1799 København V Sagsnr. 1612-F45
70 m² Bruttoareal
2 Rum
14 m² Tagterrasse
Solgt

Bindesbøll Hus

Her er en luksusbolig på 70 m2 med en stor, privat tagterrasse, hvorfra du kan nyde solskin, fred og ro. Indenfor er pladsen udnyttet maksimalt. Der er en god entré med adgang til badeværelse og det store, lyse spisekøkken og stueareal, hvorfra der er adgang til det rummelige værelse og direkte udgang til tagterrassen. Rummene har et fantastisk lysindfald, da boligen ligger på hjørnet. Det giver både udsigt over Constantin Hansens Gade med liv og udendørsaktiviteter samt Rahbeks Allé hvor blandt andet den smukke, historiske bygning Bakkehuset ligger.

Bindesbøll Hus er tegnet af arkitektfirmaet Praksis Arkitekter og tæller 51 meget forskellige individuelle lejligheder med hver sit udtryk. Fælles for dem er mangfoldighed og natur. Alle lejligheder har franske altaner og enten en have, altan, terrasse eller tagterrasse, der bringer naturen helt tæt på - og de kæmpestore vinduespartier bader rummene i lys. Bilen eller cyklen parkerer du i kælderen, og herfra kan du tage elevatoren direkte op til din etage.

Bindesbøll Hus er opkaldt efter den anerkendte, danske arkitekt og kunsthåndværker Thorvald Bindesbøll (1846-1908), hvis kunstneriske felt var bredt: møbler, keramik og fajance, bogkunst, smykker, ornamentik, skulpturer og sølvtøj Og så har han designet et grafisk mesterværk, som for længst har fejret 100 års jubilæum og er kendt over hele verden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.