Bindesbøll Hus Constantin Hansens Gade 43, 3.th 1799 København V Sagsnr. 1612-045
70 m² Bruttoareal
3. Etage
2 Rum
14 m² Tagterrasse
Kontantpris
4.495.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 2.405,-
Klar til indflytning

Bindesbøll Hus

Kom til åbent hus i vores showroom hver søndag fra 13-15 eller book en fremvisning af lejligheden efter nærmere aftale*.

Denne bolig giver dig det utænkelige; nemlig en beliggenhed i Carlsberg Byens nordlige hjørne i rolige, grønne omgivelser med et unikt børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg.

Her er en luksusbolig på 70 m2 med en stor, privat tagterrasse, hvorfra du kan nyde solskin, fred og ro. Indenfor er pladsen udnyttet maksimalt. Der er en god entré med adgang til badeværelse og det store, lyse spisekøkken og stueareal, hvorfra der er adgang til det rummelige værelse og direkte udgang til tagterrassen. Rummene har et fantastisk lysindfald, da boligen ligger på hjørnet. Det giver både udsigt over den pulserende Constantin Hansens Gade med liv og udendørsaktiviteter samt Rahbeks Allé hvor blandt andet den smukke, historiske bygning Bakkehuset ligger.

Det minimalistiske og grebsløse design, der går igen i boligens køkkenelementer er fra KP/Mono fra HTH og blender eminent ind i det nordiske look, der kendetegner Bindesbøll Hus indvendigt såvel som udvendigt. Desuden har samtlige overskabe indbyggede spots.

Boligens badeværelser er indrettet med skabsmodul, og bordpladen er en hvid kompositbordplade, og det er smukke, slidstærke grå fliser fra italienske Novabell på gulv og vægge.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.


*Vi holder åbent hus hver søndag, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se vores hjemmesiden som løbende vil blive opdateret.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.