Bindesbøll Hus Rahbeks Allé 13, st.th 1799 København V Sagsnr. 1612-009
93 m² Bruttoareal
2 Rum
40 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

Bindesbøll Hus

Kom til åbent hus i vores showroom hver søndag fra 13-15 eller book en fremvisning af lejligheden efter nærmere aftale*.

KLAR TIL INDFLYTNING.

Denne bolig giver dig det utænkelige; nemlig en beliggenhed i Carlsberg Byens nordlige hjørne i rolige, grønne omgivelser med et unikt børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg.

Med denne 93 m2 store bolig i stueetagen får du både i pose og sæk. Boligens kvadratmetre er udnyttet fuldt ud, og når du vil tilbringe tid udenfor i solskinnet, kan du vælge at slentre ud i din private forhave, der vender ud mod Rahbeks Allé, eller din private terrasse med smuk udsigt til den hyggelige fællesgård i Bindesbøll Hus. Når det bliver køligt, trækker du indenfor i boligens luksuriøse rammer. I den nordlige ende af boligen ligger den lyse, åbne stue med udgang til forhaven, og i den modsatte ende finder du det rummelige spisekøkken med indgang til soveværelse og direkte adgang til din private terrasse. En bolig som denne er særligt velegnet til parret, der prioriterer god plads og muligheden for at kunne nyde de varme sommerdage fra deres helt egen have og terrasse.

Det minimalistiske og grebsløse design, der går igen i boligens køkkenelementer er fra KP/Mono fra HTH og blender eminent ind i det nordiske look, der kendetegner Bindesbøll Hus indvendigt såvel som udvendigt. Desuden har samtlige overskabe indbyggede spots.

Boligens badeværelser er indrettet med skabsmodul, og bordpladen er en hvid kompositbordplade, og det er smukke, slidstærke grå fliser fra italienske Novabell på gulv og vægge.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.


*Vi holder åbent hus hver søndag, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se vores hjemmesiden som løbende vil blive opdateret.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Vil du booke en fremvisning? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 1612-009. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.