Bohrs Tårn Bohrsgade 2, 15.1 1799 København V Sagsnr. 08-067
139 m² Bruttoareal
3 Rum
Klar til indflytning
Solgt

BOHRS TÅRN

Der behøver ikke længere være langt fra tanke til handling. For når du er 15 etager over gadeplan, har du både et livligt gadeliv og din rolige, rummelige lejlighed inden for rækkevidde - du er nemlig garanteret ro, i det øjeblik du lukker døren bag dig. Skyd de store panoramavinduer til side og nyd den nordøstvendte udsigt over Vesterbro og København fra din helt private overdækkede terrasse midt i stuen.

Det store åbne, lyse køkken er inspireret af det eksklusive nordiske look, der med et lækkert og stilrent design udgør lejlighedens omdrejningspunkt, som naturligt hænger sammen med den store, lyse spise- og opholdsstue. Alle værelser i lejligheden har panoramavinduer, hvilket garanterer et smukt lysindfald og god udsigt, uanset hvor i lejligheden du opholder dig. Fælles for alle lejlighederne er, at både entreen og badeværelset er placeret ind mod trappetårnet, så lejlighedens boligareal udnyttes bedst muligt.

En lejlighed af denne type er ideel for den eller de, der værdsætter god plads og en sublim udsigt uden at gå på kompromis med beliggenhed og ønsket om et levende kultur- og byliv. Og sker det, at du har glemt at købe en liter mælk eller får uventede middagsgæster, er du kun få minutter fra en række supermarkeder og et bredt udvalg af restauranter og takeawaymuligheder.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Vil du booke en fremvisning?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.