Bohrs Tårn Bohrsgade 2, 17.3 1799 København V Sagsnr. 08-077
191 m² Bruttoareal
5 Rum
Klar til indflytning
Solgt

BOHRS TÅRN

Lejlighederne i Bohrs Tårn ligger i et pulserende hjørne af Carlsberg Byen: På gadeplan er der liv og mennesker, og i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. Bohrs Tårn bliver et af i alt 9 tårnbygninger i Københavns nye bykvarter.

I Bohrs Tårn ligger i alt 88 fantastiske lejligheder fra 8. - 29. sal med sublim udsigt over København. De store panoramavinduer lader dagslyset strømme frit ind i lejlighederne, og om aftenen blinker byens lys under dig. Lejlighederne har alle køkken i åben forbindelse med stuen og spisepladsen, hvilket gør dette rum til
boligens hjerte. Entré og badeværelse er placeret i det inderste af lejligheden og grænser op til trappetårnet i bygningens indre. Alle værelser har store vinduer med udsigt og dejligt lysindfald.

De tre af lejlighederne på 8. sal har egen stor tagterrasse. Udgangen er fra stuen og terrassen fungerer i de lune måneder som en udvidelse af lejlighedens areal. I de øvrige lejligheder kan de store hjørnevinduer i stuen foldes helt til side, så man får muligheden for at lade den friske luft strømme ind.

Udgangspunktet i lejlighederne er de store åbne rum. Men forskellige mennesker har forskellige behov, så der er naturligvis mulighed for at etablere ekstra vægge til et ekstra værelse. Det fremgår af plantegningerne for de enkelte lejlighedstyper, hvor der kan opføres ekstra vægge.

Med et urbant og inspirerende kulturliv på gadeplan har du alt, hvad du har brug for lige ved hånden, når du bor i Bohrs Tårn. Skyd de store panoramavinduer til side og træk dig tilbage i din højtbeliggende lejlighed, hvor du har frit udsyn til hele København - og lidt til.

Der behøver ikke længere være langt fra tanke til handling. For i denne sydvestvendte lejlighed er du kun en elevatortur fra det pulserende gadeliv og en række smukke, grønne rekreative områder. Du kan desuden skabe din egen overdækkede terrasse midt i stuen, ved blot at skyde de store panoramavinduer til side og lade beliggenhed på 17. sal komme til sin ret - for du har nemlig frit udsyn over J.C. Jacobsens Have, Vestre Kirkegård, Carlsberg Station og Valby.

Det store åbne, lyse køkken er inspireret af det eksklusive nordiske look, der med et lækkert og stilrent design udgør lejlighedens omdrejningspunkt, som naturligt hænger sammen med den store spise- og opholdsstue. Alle værelser i lejligheden har panoramavinduer, hvilket garanteret et smukt lysindfald og god udsigt uanset hvor i lejligheden du opholder dig. Særligt for denne lejlighedstype er de to badeværelser, der henholdsvis støder op til et eller to af lejlighedens tre værelser. Ligesom tårnets øvrige lejligheder er både entreen og badeværelset er placeret ind mod trappetårnet, så lejlighedens boligareal udnyttes bedst muligt.

Denne type lejlighed er på en gang ideel for børnefamilien, der har brug for ekstra værelser men uden at gå på kompromis med pladsen eller for parret, hvis børn er fløjet fra reden og er klar til at tage hul på næste kapitel af deres liv - måske med hvert sit kontor, et påklædningsværelse eller noget helt tredje. Uanset hvilke behov der er tale om, er der rigeligt plads til at dække dem.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Vil du booke en fremvisning?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.