Bohrs Tårn Bohrsgade 2, 19.4 1799 København V Sagsnr. 08-086
169 m² Bruttoareal
5 Rum
Klar til indflytning
Solgt

BOHRS TÅRN

Med et urbant og inspirerende kulturliv på gadeplan, har du alt, hvad du har brug for lige ved hånden. Og du kan når som helst trække dig tilbage i din lejlighed og betragte byen fra toppen i rolige og rummelige omgivelser. Skyd de store panoramavinduer til side og nyd en sensommer aften fra din egen overdækkede terrasse midt i stuen.

Med en placering på 19. sal er du garanteret det ultimative overblik, for de nordvestvendte lejligheder er blandt de højst beliggende i Danmark og giver dig en storslået udsigt over en række grønne, rekreative områder såsom J.C. Jacobsens Have, Søndermarken og Frederiksberg Slot.

Det store åbne, lyse køkken er inspireret af det eksklusive nordiske look, der med et lækkert og stilrent design udgør lejlighedens omdrejningspunkt, som naturligt hænger sammen med den store spise- og opholdsstue. Alle værelser i lejligheden har panoramavinduer, hvilket garanteret et smukt lysindfald og god udsigt uanset hvor i lejligheden du opholder dig. Fælles for alle lejlighederne er, at både entreen og badeværelset er placeret ind mod trappetårnet, så lejlighedens boligareal udnyttes bedst muligt.

Denne type lejlighed er ideel for parret, hvis børn er flyttet hjemmefra eller for dem, der foretrækker god plads og muligheden for kontor, tv-stue eller stort børneværelse. For både mulighederne og kvadratmeterne er mange.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Vil du booke en fremvisning?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.