Bohrs Tårn Bohrsgade 2, 20.4 1799 København V Sagsnr. 008-090
163 m² Bruttoareal
3 Rum
Klar til indflytning
Solgt

BOHRS TÅRN

Med et urbant og inspirerende kulturliv på gadeplan, har du alt, hvad du har brug for lige ved hånden. Og du kan når som helst trække dig tilbage i din lejlighed og betragte byen fra toppen i rolige og rummelige omgivelser. Skyd de store panoramavinduer til side og nyd en sensommer aften fra din egen overdækkede terrasse midt i stuen.

Placeringen på 20. sal er en garanti for det ultimative overblik, for de nordvestvendte lejligheder er blandt de højst beliggende i Danmark og giver dig en storslået udsigt over en række grønne, rekreative områder såsom J.C. Jacobsens Have, Søndermarken og Frederiksberg Slot.

Det store åbne, lyse køkken er inspireret af det eksklusive nordiske look, der med et lækkert og stilrent design udgør lejlighedens omdrejningspunkt, som naturligt hænger sammen med den store spise- og opholdsstue. Alle værelser i lejligheden har panoramavinduer, hvilket garanteret et smukt lysindfald og god udsigt uanset hvor i lejligheden du opholder dig. Fælles for alle lejlighederne er, at både entreen og badeværelset er placeret ind mod trappetårnet, så lejlighedens boligareal udnyttes bedst muligt.

Denne type lejlighed er ideel for parret, hvis børn er flyttet hjemmefra eller for dem, der foretrækker god plads og muligheden for kontor, tv-stue eller stort børneværelse. For både mulighederne og kvadratmeterne er der mange af.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Vil du booke en fremvisning? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 008-090. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.