Brygmester Hus Gamle Carlsberg Vej 9, 3.th 1799 København V Sagsnr. 051-018
97 m² Bruttoareal
3. Etage
5 Rum
7 m² Altan
Kontantpris
5.895.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 4.598,-
Indflytning: 01.10.2021

BRYGMESTER HUS

I Brygmester Hus bor I i den vestlige del af Carlsberg Byen, omgivet af historiske og bevaringsværdige bygninger: Bryggeriets smukke, gamle laboratorium, den ikoniske “Rød Lagerbygning” og Gamle Carlsberg, hvor J.C. Jacobsens startede det store bryggerieventyr. Omra?det er lyst og a?bent, og det tager kun et minut eller to at ga? til bykvarterets to største grønne omra?der, J.C. Jacobsens Have og Carl Jacobsens Have. På Gamle Carlsberg Vej breder et af Valbys gamle og charmerende villakvarterer sig ud.


I den 97 m2 store bolig får I plads til hele familien: Boligen har et stort køkken-alrum med adgang til alle fire værelser. Det er også her fra det store leverum, at I kan åbne døren til jeres vestvendte altan, hvor der er udsigt til historiske Gamle Carlsberg Vej. Der er god skabsplads i alle værelserne, og fra jeres master bedroom er der direkte adgang til det ene af boligens to badeværelser samt udgang til jeres anden, østvendte altan ind mod den hyggelige gård.


Ønsker I at udnytte kvadratmeterne anderledes, kan I i en periode fravælge et af værelserne og hermed udvide køkken-alrummet, så I får endnu mere plads til det gode familieliv.


Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Boen, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele og armaturer er fra Grohe. I boligens to badeværelser er der slidstærke, grå fliser fra Evers på gulv samt vægge i brusenichen.


Som beboer i Brygmester Hus får I adgang til den fælles tagterrasse, hvor I har mulighed for at møde jeres naboer og nyde de sene sommeraftener og den flotte udsigt.


Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00-15.00 i vores showroom på Pasteursvej 7, dog med forbehold for ændringer. Se åbningstider her på www.carlsbergbyen.dk hvor vi opdaterer løbende.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.