Dahlerups Tårn Paulas Passage 3, 19.3 1799 København V Sagsnr. 022-169
124 m² Bruttoareal
4 Rum
3 m² Altan
Indflytning 15.02.2022
Solgt

DAHLERUPS TÅRN

Indgangen til Dahlerups Tårn er fra Ottilia Jacobsens Plads, som er lige dér, hvor det hele startede: Her sprang i sin tid den kilde, som fik J.C. Jacobsen til at placere bryggeriet på Valby Bakke, og fra denne bolig på 19. sal har du frit udsyn over det historiske bykvarter.

Boligens 124 m2 er optimalt udnyttet, så du både får tre rummelige værelser, to moderne badeværelser og et stort kombineret køkken og stue med udsigt over både Frederiksberg mod nord og smukke, grønne Søndermarken og hyggelige Valby mod vest. I boligens master bedroom er der god skabsplads, og det er også her fra, at I får direkte adgang til boligens største badeværelse. De to værelser er oplagt til kontor og/eller børneværelser. Boligen har en vestvendt altan med god mulighed for at nyde aftensolen og den helt unikke udsigt over bryggerigrunden.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Boen, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele og armaturer er fra Grohe. I boligens to rummelige badeværelser er der slidstærke, grå fliser fra Evers på gulv samt vægge i brusenichen.

Dahlerups Tårn er opkaldt efter arkitekt Vilhelm Dahlerup, der om nogen har været med til at sætte sit præg på arkitekturen i København. Han står bl.a. bag Det Kongelige Teater, Glyptoteket, Hotel d'Angleterre og selvfølgelig også en række smukke og historiske bygninger i Carlsberg Byen som fx Elefantporten og Ny Carlsberg Bryghus.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.