Dahlerups Tårn Paulas Passage 3, 21.1 1799 København V Sagsnr. 022-179
95 m² Bruttoareal
4 Rum
3 m² Altan
Indflytning 15.02.2022
Kontantpris
5.645.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 4.033,-

DAHLERUPS TÅRN

Indgangen til Dahlerups Tårn er fra Ottilia Jacobsens Plads, som er lige dér, hvor det hele startede: Her sprang i sin tid den kilde, som fik J.C. Jacobsen til at placere bryggeriet på Valby Bakke, og fra denne bolig på 21. sal har du frit udsyn over det historiske bykvarter.

Boligens 95 m2 er optimalt udnyttet, så du både får tre rummelige værelser, et moderne badeværelse og et stort kombineret køkken og stue med udsigt til Bryggernes Plads og historiske Lagerkælder 3 mod øst og bryggerens gamle have mod syd. I boligens master bedroom er der god skabsplads, og de to værelser er oplagt til kontor eller børneværelse. Boligen har en sydvendt altan med god mulighed for at nyde udsigten til den hyggelige fællesgård og unikke udsigt over den historiske bryggerigrund.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Boen, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele og armaturer er fra Grohe. I boligens rummelige badeværelse er der slidstærke, grå fliser fra Evers på gulv samt vægge i brusenichen.

Dahlerups Tårn er opkaldt efter arkitekt Vilhelm Dahlerup, der om nogen har været med til at sætte sit præg på arkitekturen i København. Han står bl.a. bag Det Kongelige Teater, Glyptoteket, Hotel d'Angleterre og selvfølgelig også en række smukke og historiske bygninger i Carlsberg Byen som fx Elefantporten og Ny Carlsberg Bryghus.

Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00-15.00 i vores showroom på Pasteursvej 7, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se åbningstider her www.carlsbergbyen.dk/sog/aabent-hus, hvor vi opdaterer løbende.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.