Dahlerups Tårn Paulas Passage 3, 4.4 1799 København V Sagsnr. 022-090
54 m² Bruttoareal
2 Rum
22 m² Tagterrasse
Indflytning 01.02.2022
Kontantpris
3.745.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 2.305,-

DAHLERUPS TÅRN

Indgangen til Dahlerups Tårn er fra Ottilia Jacobsens Plads, som er lige dér, hvor det hele startede: Her sprang i sin tid den kilde, som fik J.C. Jacobsen til at placere bryggeriet på Valby Bakke, og fra denne bolig har du frit udsyn udover det historiske bykvarter.

Boligen er optimalt udnyttet, så du træder direkte ind i lejlighedens rummelige kombinerede køkken og stue. Herfra har du adgang til både det moderne badeværelse og lejlighedens soveværelse med masser af skabsplads. Boligens perle er den vestvendte tagterrasse på 22 m2 - her bliver der god plads til at nyde aftensolen og den unikke udsigt over Carl Jacobsens Have, Søndermarken og Valby.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Boen, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele og armaturer er fra Grohe. I boligens rummelige badeværelse er der slidstærke, grå fliser fra Evers på gulv samt vægge i brusenichen.

Dahlerups Tårn er opkaldt efter arkitekt Vilhelm Dahlerup, der om nogen har været med til at sætte sit præg på arkitekturen i København. Han står bl.a. bag Det Kongelige Teater, Glyptoteket, Hotel d'Angleterre og selvfølgelig også en række smukke og historiske bygninger i Carlsberg Byen som fx Elefantporten og Ny Carlsberg Bryghus.

DENNE BOLIG SÆLGES SOM PROJEKTKØB UNDER OPFØRELSE.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.