Snart På Markedet
Snart På Markedet
Djørup Hus Kildepladsen 14, 6.th 1799 København V Sagsnr. 091-097
95 m² Bruttoareal
4 Rum
32 m² Tagterrasse
Indflytning 01.03.2022
Snart På Markedet

DJØRUP HUS

I denne skønne penthouselejlighed i Djørup Hus får I en bolig, der er optimalt udnyttet, så der er plads til hele familien: En praktisk entré, tre gode værelser med skabsplads, et moderne badeværelse samt et kombineret køkken-alrum og stue, der bliver der, hvor hele familien samles. Fra stuen har I udgang til den 32 m2 store, private tagterrasse, hvor der bliver masser af plads til at nyde både afslapning og middage med gode venner samt udsigten over byens tage.

Djørup Hus har en skøn beliggenhed på grænsen mellem bylivet på det gamle Vesterbro og bylivet i det nye bykvarter lige ved Kildepladsen. Med sine grønne træer, caféliv og en lille legeplads bliver den åbne plads et populært mødested i Carlsberg Byen, og skal du shoppe, kommer der hyggelige butiksstrøg i denne del af bykvarteret. I kan også gå ned i ejendommens gårdhave, der bliver en fredelig lille, grøn og gemt oase.

Få meget mere information om Djørup Hus og materiale i boligerne ved at downloade salgsbrochure og materialekatalog herunder.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.