Djørup Hus Kildepladsen 14, 6.tv 1799 København V Sagsnr. 091-096
89 m² Bruttoareal
4 Rum
38 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

DJØRUP HUS

Unik penthouselejlighed med stor tagterrasse, hvor der både er plads til at ligge og nyde solnedgangen på det forhøjede plateau og invitere venner og familie på middag til den spektakulære udsigt!

I denne skønne penthouselejlighed i Djørup Hus får I en bolig, der er optimalt udnyttet: En praktisk entré, tre gode værelser med skabsplads, et moderne badeværelse samt et kombineret køkken-alrum med udgang til den store, private tagterrasse, hvor der bliver masser af plads til at nyde både afslapning og middage med gode venner samt udsigten over byens tage.

Djørup Hus har en skøn beliggenhed på~grænsen mellem bylivet på det gamle Vesterbro og bylivet i det nye bykvarter lige ved Kildepladsen. Med sine grønne træer, caféliv og en lille legeplads bliver den åbne plads et populært mødested i Carlsberg Byen, og skal du shoppe, kommer der hyggelige butiksstrøg i denne del af bykvarteret. I kan også gå ned i ejendommens gårdhave, der bliver en fredelig lille, grøn og gemt oase.

Få meget mere information om Djørup Hus og materiale i boligerne ved at downloade salgsbrochure og materialekatalog herunder.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Vil du booke en fremvisning? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 091-096. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.