Købsaftale Underskrevet
Købsaftale Underskrevet
Fristrup Hus Bag Elefanterne 25, 4. 1799 København V Sagsnr. 15-097
144 m² Bruttoareal
5 Rum
8 m² Altan
26 m² Tagterrasse
Indflytning 10.09.2021
Kontantpris
8.995.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 7.183,-

FRISTRUP HUS

I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, der med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser bliver et af bykvarterets største grønne åndehuller. Mod øst er den nærmeste nabo det bevaringsværdige Halmlageret, og i midten er ejendommen får I en hyggelig, grøn gård.

I denne store penthouse- og hjørnelejlighed, får I plads til hele familien - og lidt til. Boligen rummer nemlig hele tre værelser, I kan indrette til børneværelser, kontor, gæsteværelse eller lige det, I har brug for, samt et rummeligt soveværelse med skabsplads og direkte adgang til det ene af boligens to badeværelser.

I det rummelige køkken-alrum får I både god plads til at lave mad og skabe hyggelige stunder. Det er også herfra, at I har udgang til lejlighedens perler: Den vestvendte tagterrasse samt den sydvendte tagterrasse. Fra flere af værelserne er der desuden adgang til jeres to altaner mod nord, hvor I kan nyde den spektakulære udsigt over Kammas Have.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.