Købsaftale Underskrevet
Købsaftale Underskrevet
Fristrup Hus Bag Elefanterne 27, 5. 1799 København V Sagsnr. 15-085
74 m² Bruttoareal
2 Rum
30 m² Tagterrasse
Indflytning 10.09.2021
Kontantpris
4.995.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 3.320,-

FRISTRUP HUS

I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, der med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser bliver et af bykvarterets største grønne åndehuller. Mod øst er den nærmeste nabo det bevaringsværdige Halmlageret, og i midten er ejendommen får I en hyggelig, grøn gård.

I denne penthousebolig får I et lyst, rummeligt køkken-alrum, god entré, et moderne badeværelse samt soveværelse med skabsplads. Fra køkken-alrummet har I direkte udgang til en stor, privat vestvendt tagterrasse, der vender ud mod pladsen Bag Elefanterne, hvor I kan nyde solen i ro og mag.
Denne bolig er helt unik, da den har en smule skrå vægge, som skaber ekstra atmosfære. Spørg boligrådgiver for nærmere info.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.