Fristrup Hus Bag Elefanterne 31, 3.mf 1799 København V Sagsnr. 15-055
126 m² Bruttoareal
4 Rum
4 m² Altan
14 m² Tagterrasse
Indflytning 01.09.2021
Solgt

FRISTRUP HUS

I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, der med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser bliver et af bykvarterets største grønne åndehuller. Mod øst er den nærmeste nabo det bevaringsværdige Halmlageret, og i midten er ejendommen får I en hyggelig, grøn gård.

I den 126 m2 store bolig, får I plads til hele familien. Boligen rummer nemlig hele to værelser, I kan indrette til børneværelser, kontor, gæsteværelse eller lige det, I har brug for, samt et stort soveværelse med walk-in closet, direkte adgang til det ene af boligens to badeværelser samt direkte udgang til boligens 15 m2 store tagterrasse.

I det rummelige køkken-alrum med udgang boligens tagterrasse, får I både god plads til at lave mad og skabe hyggelige stunder. Fra det ene værelse er der udgang til den vestvendte altan mod Kammas Have.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Skal vi kontakte dig?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.