Fristrup Hus Bag Elefanterne 31, 3.tv 1799 København V Sagsnr. 15-054
133 m² Bruttoareal
5 Rum
4 m² Altan
12 m² Tagterrasse
Indflytning 01.09.2021
Solgt

FRISTRUP HUS

I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, der med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser bliver et af bykvarterets største grønne åndehuller. Mod øst er den nærmeste nabo det bevaringsværdige Halmlageret, og i midten er ejendommen får I en hyggelig, grøn gård.

I den 133 m2 store bolig, får I plads til hele familien. Boligen har en stor entré og rummer hele tre værelser, I kan indrette til børneværelser, kontor, gæsteværelse eller lige det, I har brug for, samt et stort soveværelse med skabsplads, direkte adgang til det ene af boligens to badeværelser og en altan, der vender ud mod gården. I det store køkken-alrum med udgang til en 13 m2 stor, privat tagterrasse, får I både god plads til at lave mad og skabe hyggelige stunder.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.