Fristrup Hus Bag Elefanterne 31, st. 1799 København V Sagsnr. 15-045
90 m² Bruttoareal
3 Rum
17 m² Terrasse
Indflytning 01.09.2021
Kontantpris
4.750.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 3.848,-

FRISTRUP HUS

I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, der med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser bliver et af bykvarterets største grønne åndehuller. Mod øst er den nærmeste nabo det bevaringsværdige Halmlageret, og i midten af ejendommen får I en hyggelig, grøn gård.

I denne bolig får du et rummeligt køkken-alrum, et moderne badeværelse samt to værelser. Et af boligens værelser har direkte udgang til den skønne terrasse, der vender ud mod den hyggelige, rolige og grønne gård. I det store køkken-alrum får I både god plads til at lave mad og skabe hyggelige stunder. Fra køkken-alrummet har I desuden udgang til den vestvendte, flisebelagte terrasse, der vender ud mod den skønne, grønne Kammas Have.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Skal vi kontakte dig?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.