Købsaftale Underskrevet
Købsaftale Underskrevet
Fristrup Hus Bag Elefanterne 41, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 15-035
77 m² Bruttoareal
3 Rum
7 m² Altan
Indflytning 10.09.2021
Kontantpris
4.250.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 3.396,-

FRISTRUP HUS

I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, der med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser bliver et af bykvarterets største grønne åndehuller. Mod øst er den nærmeste nabo det bevaringsværdige Halmlageret, og i midten af ejendommen får I en hyggelig, grøn gård.

Boligens kvadratmeter er optimalt udnyttet med et rummeligt køkken-alrum og to gode værelser med skabsplads. Ønsker I uderum, er der flere muligheder. Fra boligens største værelse kan I nemlig gå ud på altanen, der vender ind mod den grønne gård, og fra den kombinerede stue og køkken har I udgang til den sydvendte altan, der vender ud mod Bag Elefanterne.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.

Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00-15.00 i vores showroom, dog med forbehold for ændringer. Se åbningstider her på www.carlsbergbyen.dk, hvor vi opdaterer løbende.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.