Fristrup Hus Constantin Hansens Gade 21, 4.mf 1799 København V Sagsnr. 15-030
84 m² Bruttoareal
3 Rum
4 m² Altan
12 m² Tagterrasse
Indflytning 20.09.2021
Kontantpris
5.250.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 3.856,-

FRISTRUP HUS

I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, der med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser bliver et af bykvarterets største grønne åndehuller. Mod øst er den nærmeste nabo det bevaringsværdige Halmlageret, og i midten af ejendommen får I en hyggelig, grøn gård.

Boligen er ikke bare unik med sin store, private tagterrasse, men her får du også en 3-værelses lejlighed, hvor kvadratmeterne er optimalt udnyttet, så I får to gode værelser med skabsplads og et rummeligt køkken-alrum.

Fra boligens største værelse er der direkte udgang til den østvendte altan med udsigt til Thorvald Bindesbølls Plads. I køkken-alrummet får I både god plads til at lave mad og skabe hyggelige stunder, og det er også herfra, at I har udgang til boligens private tagterrasse med udsigt til Bag Elefanterne.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Boen, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele og armaturer er fra Grohe. I boligens badeværelse er der slidstærke grå fliser på gulv samt vægge i brusenichen.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.

Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00-15.00 i vores showroom på Pasteursvej 7, dog med forbehold for ændringer. Se åbningstider
her på www.carlsbergbyen.dk, hvor vi opdaterer løbende.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.