Købsaftale Underskrevet
Købsaftale Underskrevet
Fristrup Hus Constantin Hansens Gade 23, 4.tv 1799 København V Sagsnr. 15-013
102 m² Bruttoareal
4 Rum
8 m² Altan
Indflytning 20.09.2021
Kontantpris
5.795.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 4.477,-

FRISTRUP HUS

I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, der med sine slyngende stiforløb, træer, buske og græsser bliver et af bykvarterets største grønne åndehuller. Mod øst er den nærmeste nabo det bevaringsværdige Halmlageret, og i midten af ejendommen får I en hyggelig, grøn gård.

Denne bolig på 4. sal er optimeret, så I får plads til hele familien. Boligen rummer nemlig hele tre værelser samt et rummeligt køkken-alrum. Fra boligens største værelse har I direkte adgang til det ene af boligens to badeværelser samt til den østvendte altan, der har udsigt over Halmlageret og Thorvald Bindesbølls Plads. De to andre værelser er oplagte til børneværelser og/eller kontor. I det store køkken-alrum får I både god plads til at lave mad og skabe hyggelige stunder. Fra køkken-alrummet har I desuden udgang til boligens anden altan, der er vestvendt og ind mod den grønne gård.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Boen, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele og armaturer er fra Grohe. I boligens to badeværelser er der slidstærke grå fliser på gulv samt vægge i brusenichen.

Den nordlige del af bykvarteret har haft nogle populære projekter i Carlsberg Byen, og der er kun få boliger tilbage i området. Når boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning, er det derfor med masser af naboer og liv på gaderne.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Skal vi kontakte dig?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.