Heiberg Huse Constantin Hansens Gade 33, 2.1 1801 Frederiksberg C Sagsnr. 1611-023
84 m² Bruttoareal
2. Etage
2 Rum
8 m² Altan
Solgt
Klar til indflytning

Skal du bo i Heiberg Huse i Carlsberg Byen?

Luksus på Frederiksberg
Heiberg Huse er to smukke bygninger med fælles arkitektoniske træk, der er tegnet af arkitektfirmaet Praksis Arkitekter og rummer i alt 30 boliger med sublim beliggenhed klods op ad Rahbeks Allé. Ejendommene er henholdsvis 3 og 5 etager og falder smukt ind sammen med naboejendommene Bindesbøll Hus og Rahbek Hus. Heiberg Huse er de eneste ejendomme i Carlsberg Byen, der har placering i Frederiksberg Kommune - og uanset hvilken bolig du vælger, får du den bedste beliggenhed.

De lyse boliger fra 80 – 179 m2 har en fleksibel indretning og inviterer dig ud i det grønne – for alle boliger i Heiberg Huse har enten forhave, terrasse eller altan. Det, og den unikke beliggenhed, gør Heiberg Huse attraktiv for alle os, der er både drømmer om højt til loftet, grøn natur og udeliv lige uden for døren.


Om boligen
Den 84 m2 velindrettede bolig er perfekt til parret, der leder efter en centralt beliggende bolig midt i hjertet af det eksklusive bykvarter. Her er et rummeligt værelse, badeværelse og en stue med stort vinduesparti i forlængelse af et lyst og åbent spisekøkken. Herfra er der direkte adgang til den sydvendte altan, der giver et helt unikt kig ud over Thorvald Bindesbølls Plads og Constantin Hansens Gades natur, liv og spændende udendørsaktiviteter, der tiltrækker kvarterets beboere året rundt. Det er desuden muligt at tilvælge ekstra skabsplads i entréen og soveværelset.

Boligen er indrettet med stilrent design i god kvalitet, der matcher det åbne, lyse rum perfekt. Det minimalistiske og grebsløse design, der går igen i boligens køkkenelementer, er fra KP/Mono fra HTH og blender eminent ind i det nordiske look, der kendetegner Heiberg Huse indvendigt og udvendigt. Desuden har samtlige overskabe indbyggede spots.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Badeværelset er derudover indrettet med et skabsmodul, og bordpladen er en hvid kompositbordplade med underlimet porcelænsvask. På gulv og vægge i brusenichen er der smukke, slidstærke grå fliser fra italienske Novabell.

Gulvene er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele boligen.


Romantikkens skuespillerinde
Heiberg Huse er opkaldt efter forfatteren Johanne Luise Heiberg (1812-90), der først og fremmest var kendt for sit skuespiltalent. Hun og manden John Ludvig Heiberg delte bolig med hans mor, Thomasine Gyllembourg, og hjemmet var i mange år samlingspunkt for det københavnske parnas. J.C. Jacobsen var en stor beundrer af Johanne Luise Heiberg, og de to var nære venner de sidste 20 år af hans liv.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.