Heiberg Huse Rahbeks Allé 15, 3.tv 1801 Frederiksberg C Sagsnr. 1611-014
126 m² Bruttoareal
3 Rum
82 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

Skal du bo i Heiberg Huse i Carlsberg Byen?

Luksus på Frederiksberg
Heiberg Huse er to smukke bygninger med fælles arkitektoniske træk, der er tegnet af arkitektfirmaet Praksis Arkitekter og rummer i alt 30 boliger med en sublim beliggenhed klods op ad Rahbeks Allé. Ejendommene er henholdsvis 3 og 5 etager og falder smukt ind sammen med naboejendommene Bindesbøll Hus og Rahbek Hus. Heiberg Huse er de eneste ejendomme i Carlsberg Byen, der har placering i Frederiksberg Kommune - og uanset hvilken bolig du vælger, får du den bedste beliggenhed.

De lyse boliger fra 80 – 179 m2 har en fleksibel indretning og inviterer dig ud i det grønne – for alle boliger i Heiberg Huse har enten forhave, terrasse eller altan. Det, og den unikke beliggenhed, gør Heiberg Huse attraktiv for alle os, der er både drømmer om højt til loftet, grøn natur og udeliv lige uden for døren.


Om boligen
Dette er indbegrebet af luksus både indenfor og ude. Penthouse-boligen på 126 m2 er perfekt indrettet med to værelser – og mulighed for et tredje -, en stor stue, badeværelse og et åbent spisekøkken med direkte udgang til boligens perle: En privat tagterrasse på hele 82 m2. Der er tale om intet mindre end en unik udsigt over et af Carlsberg Byens mest eksklusive kvarterer, hvor grønne arealer og smuk arkitektur er højt prioriteret. Her er det muligt at nyde livet udendørs, mens du er i privaten.

Boligen er indrettet med stilrent design i god kvalitet, der matcher det åbne, lyse rum perfekt. Det minimalistiske og grebsløse design, der går igen i boligens køkkenelementer, er fra KP/Mono fra HTH og blender eminent ind i det nordiske look, der kendetegner Heiberg Huse indvendigt og udvendigt. Desuden har samtlige overskabe indbyggede spots.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Badeværelset er derudover indrettet med et skabsmodul, og bordpladen er en hvid kompositbordplade med underlimet porcelænsvask. På gulv og vægge i brusenichen er der smukke, slidstærke grå fliser fra italienske Novabell.

Gulvene er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele boligen.


Romantikkens skuespillerinde
Heiberg Huse er opkaldt efter forfatteren Johanne Luise Heiberg (1812-90), der først og fremmest var kendt for sit skuespiltalent. Hun og manden John Ludvig Heiberg delte bolig med hans mor, Thomasine Gyllembourg, og hjemmet var i mange år samlingspunkt for det københavnske parnas. J.C. Jacobsen var en stor beundrer af Johanne Luise Heiberg, og de to var nære venner de sidste 20 år af hans liv.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.