Høffdings Tårn Ny Carlsberg Vej 83, 8.6 1799 København V Sagsnr. 010-265
62 m² Bruttoareal
2 Rum
2 m² Altan
Indflytning 01.02.2025
Solgt

Boligerne i Høffdings Tårn har en helt særlig beliggenhed. Når du tager elevatoren ned fra din bolig og træder ud ad lobbyen, står du midt i historien: ved den bevaringsværdige allé Ny Carlsberg Vej med fredede brosten og træer. Stort set alle boligerne i tårnet har udsigt til historiske og fredede bygninger fra bryggeritiden, grønne områder og byens tage og spir.

100 meter høje Høffdings Tårn er tegnet af Henning Larsen Architects, der har skabt en moderne og detaljerig fortolkning af områdets smukke historiske bygninger. Bryggerne havde en stolt tradition for at bygge i tegl med masser af detaljer, og denne tradition føres videre i Høffdings Tårn.

Alle boligerne i Høffdings Tårn har altan og er indrettet med moderne køkkener og badeværelser. Download materialekataloget for at se nærmere på materialerne i boligen. På plantegningen kan du få et overblik over fordelingen af rum og se, hvilke verdenshjørner boligens fantastiske udsigt strækker sig over.

Høffdings Tårn er beliggende med centrale pladser og masser af byliv lige uden for døren: For foden af tårnet ligger Kedelpladsen, hvor der kommer butikker og spisesteder med masser af udeservering, og uanset hvilken retning du går, når du er kommet ned på gaden fra din bolig, er du ganske få minutter væk fra legepladser, livlige byrum og grønne områder.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 010-265. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.