Jacobsen Hus Ny Carlsberg Vej 146, 4.th 1799 København V Sagsnr. 172-015
136 m² Bruttoareal
4 Rum
12 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

Jacobsen Hus

Skal du bo i Jacobsen Hus i Carlsberg Byen?

”Beboerne i Jacobsen Hus får et fantastisk udsyn mod Søndermarken og et fantastisk syn ud over de fredede bygninger og det nye kvarter”. Mai Svanholt, Henning Larsen Architects.

I Jacobsen Hus er intet overladt til tilfældighederne. Heller ikke når det gælder indretning og materialevalg.

Den unikke beliggenhed på 4. sal giver dig ikke bare én, men to udsigter at vælge imellem. Fra din private altan kan du nyde udsigten over Kammas Vej og Det Grå Hus, og fra den fælles altangang kan du tage del i livet i det hyggelige og dynamiske gårdmiljø.

Træk dig tilbage i din 136m2 store bolig, der fra det store, lyse og åbne leverum giver et unikt udsyn til to verdenshjørner.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design, der indgår som en naturlig og integreret del af rummets udtryk og matcher det enkelte, nordiske look perfekt.

Lejlighedens badeværelse ligger lige op ad boligens to værelser og er beklædt med slidstærke, antracitgrå klinker fra Evers og indrettet med skabsmodul under en bordplade af helstøbt kunstmarmor med integreret vask.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er i lamelplank i hvid matlakeret eg, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Foruden det store, centrale leverum indeholder lejligheden som udgangspunkt et stort soveværelse samt et værelse, men hvis der er behov for et ekstra værelse, er der mulighed for at etablere et tilvalgsværelse.

En lejlighedstype som denne er ideel for børnefamilien eller for parret, der værdsætter god plads og en unik udsigt, men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller beliggenhed.


Jacobsen Hus

Jacobsen Hus er en af Carlsberg Byens mest prominente og eksklusive bygninger, der med kun 13 boliger har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og det nye Københavnerkvarter til den anden side.

Det er Henning Larsen Architects, der har begået det akitektoniske mesterværk, som danner rammen om Jacobsen Hus. Alle 13 boliger ligger rundt om et hyggeligt og nærværende gårdmiljø, der bliver det naturlige mødested for ejendommens beboere.

Derudover er indretningen af gården udformet således, at solen og lyset udnyttes på bedst mulige måde, så størstedelen af årets måneder kan bruges udendørs.

Jacobsen Hus bliver opført med facader med patinerede grå sten fra Søndermarkshuset, som blev bygget på grunden i 1878. Dermed forenes det gamle og det nye kvarter i bygningen, og udover at være en æstetisk gevinst i sig selv, er huset også miljøvenligt, da det sparer en stor del CO2 at rense teglsten i stedet for at producere nye.

En historisk familie med nutidig betydning
På et område, der er fire gange så stort som Tivoli og som i 160 år husede landets største bryggeri, er byggeriet i fuld gang. I løbet af de næste par år bliver Carlsbergs historiske grund forvandlet til et helt nyt bykvarter, hvor en hidtil uset kombination af moderne arkitektur og fredede, bevaringsværdige bygninger kommer til syne.

Jacobsen Hus er opkaldt efter den familie, der grundlagde Danmarks største bryggeri. For både stifteren J.C. Jacobsen, hans hustru Laura, sønnen Carl og svigerdatteren Ottilia havde den danske kunst og kultur en helt særlig plads i deres hjerter. Vidste du for eksempel, at Carl Jacobsen donerede hele sin private kunstsamling til offentligheden i 1800? Det gjorde han. Og han byggede Ny Carlsberg Glyptotek til at huse den.

Det sluttede ikke her, for Jacobsen familiens fonde donerer nemlig stadig gavmilde beløb til blandt andet vedligeholdelse og udvikling inden for kunst og forskning.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.