Købke Hus Constantin Hansens Gade 8A, . 1799 København V Sagsnr. 132-004
66 m² Bruttoareal
3 Rum
47 m² Terrasse
Solgt

KØBKE HUS

Denne veldisponerede treværelses lejlighed på 66 m2 lever i høj grad op til beskrivelsen. Lejlighedens hjerte er det kombinerede stue og køkken-alrum med kig ud til jeres unikke, private have på hele 47 m2 og det grønne område ved de historiske rækkehuse i Humleby. Indenfor har I både plads til afslapning i sofahjørnet og til at nyde aftensmaden ved spisepladsen i forlængelse af det åbne køkken. Lejligheden ligger i stueplan, og morgensolen og kaffen kan nydes i den store nordøstvendte have, hvor der også er rigelig plads til solbadning, når vejret tillader det.

Boligen rummer to gode værelser på 8 m2 hver. Begge værelser har masser af opbevaringsplads, og i gangen foran de to værelser findes der ligeledes god skabsplads. Lejligheden rummer desuden et lækkert badeværelse i lyse nuancer med bordplade og vask fra Marmorline udført i hvid kunstmarmor samt slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.