Købke Hus Constantin Hansens Gade 8B, 1.th 1799 København V Sagsnr. 132-021
161 m² Bruttoareal
5 Rum
15 m² Altan
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Med hele 161 m2 i to etager lever denne eksklusive familiebolig i høj grad op til forventningerne.

I stueetagen bliver I mødt af et lækkert stort køkkenalrum, hvor I kan slå dørene op og nyde morgensolen fra jeres 11 m2 store østvendte altan med udsigt over det grønne område mod det historiske Humleby-kvarter. På samme etage finder I to gode værelser på 10 og 13 m2 med skabsplads. Derudover finder I det ene af boligens badeværelser i samme afdeling som værelserne.

På 1. sal er boligens hyggelige stue med plads til afslapning, leg og TV-kiggeri for hele familien. Fra stuen kan I slå dørene op til endnu en altan på 4 m2 eller blot nyde lyset, der strømmer ind gennem de store vinduer. 1. salen rummer desuden to værelser - et lækkert master bedroom på 13 m2 med masser af skabe og endnu et værelse på 10 m2 også

Begge badeværelser er holdt i lyse nuancer med bordplader og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor samt slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmodulerne samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.