Købke Hus Constantin Hansens Gade 8B, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 132-022
131 m² Bruttoareal
4 Rum
8 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne bolig er med sine 131 m2 i to etager ingen undtagelse. Lejlighedens naturlige samlingspunkt er det åbne og indbydende køkkenalrum i stueetagen på hele 38 m2, hvor lyset strømmer ind fra de store vinduespartier. Her er der både spiseplads og plads til en mindre "hjemmearbejdsplads". Stueetagen rummer desuden et værelse på 10 m2.

På 1. sal er lejligheden udstyret med et lækkert master bedroom på 11 m2 med masser af opbevaringsplads. 1. sal rummer desuden en stor og lys stue med plads til afslapning og et smukt kig ud over det grønne område, der grænser op mod det historiske Humleby-kvarter. Lejlighedens badeværelse er indrettet i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance, og bordplade og vask er fra Marmorline i hvid kunstmarmor. Badeværelset rummer desuden vaskesøjle.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.