Købke Hus Købkes Plads 8, . 1799 København V Sagsnr. 132-014
160 m² Bruttoareal
4 Rum
31 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Kom til åbent hus i vores showroom hver søndag fra 13-15 eller book en fremvisning af lejligheden når det passer dig*.

KLAR TIL INDFLYTNING.

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne eksklusive bolig lever i høj grad op til forventningerne

Med 160 m2 i to etager er lejligheden ideel til dem, der værdsætter masser af plads midt i byen og store indbydende opholdsrum. Der er indgang til lejligheden fra både stueplan og 1. sal, og på begge etager har I adgang til jeres egen private have på henholdsvis 19 m2 og 12 m2, så der er rigelig plads til at nyde solen og udelivet hele dagen.

Der er to rummelige værelser på 1. sal - et master bedroom på 12 m2 med masser af opbevaringsplads og et ekstra værelse på 11 m2. Begge tilgås fra boligens indbydende opholdsrum, der har kig ud mod haven på 12 m2. I stueetagen er boligens samlingspunkt det store, åbne køkkenalrum på hele 43 m2, hvor der er plads til hyggelige middage med både familie og venner. Herfra kan dørene slås op til lejlighedens store nordvendte have på 19 m2, hvor middagsselskaberne kan rykke udendørs, når vejret tillader det. Stueetagen rummer desuden et 24 m2 stort og praktisk depotrum med plads til både tøjvask, ekstra garderobeplads, opbevaring af træningsudstyr og meget mere.

Badeværelset på 1. sal er indrettet i lyse nuancer med bordplade og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor og med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer de åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

*Vi holder åbent hus hver søndag, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se vores hjemmesiden som løbende vil blive opdateret.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.