Købke Hus Købkes Plads 10, 2.th 1799 København V Sagsnr. 132-031
145 m² Bruttoareal
4 Rum
13 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Og denne eksklusive lejlighed er med sine 145 velindrettede kvadratmeter i to plan ingen undtagelse. I stueetagen strømmer lyset ind fra to sider - lejligheden har nemlig to lækre altaner på 6 og 7 m2 - en østvendt og en vestvendt. Lejlighedens naturlige samlingspunkt er det åbne køkkenalrum, hvor dørene kan slås op til den østvendte altan. I den modsatte ende af stueetagen er der indrettet en lys og hyggelig stue. Midt imellem de to lækre opholdsrum er der placeret ét af lejlighedens badeværelser.

På 1. sal finder I lejlighedens tre rummelige værelser. Et 18 m2 stort master bedroom med god skabsplads og yderligere to værelser på henholdsvis 8 og 12 m2. Værelserne er oplagte som børneværelser, gæsteværelser eller noget helt tredje. Desuden rummer 1. salen lejlighedens andet badeværelse.

Begge badeværelser er holdt i lyse nuancer med bordplader og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor samt slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.