Købke Hus Købkes Plads 10, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 132-030
157 m² Bruttoareal
5 Rum
6 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne eksklusive familiebolig på hele 157 m2 i to plan lever i høj grad op til beskrivelsen. I stueetagen træder I direkte ind i lejlighedens hjerte - det 47 m2 kombinerede spisekøkken og stue, hvor hele familien kan samles. Fra spisekøkkenet kan I åbne dørene til lejlighedens 6 m2 østvendte altan, og i stueafdelingen er der masser af plads til sofa og lounge-møbler. I lejlighedens stueetage finder I desuden det ene af boligens fire værelser. Dette værelse på 10 m2 har tilmed adgang til eget badeværelse

Lejlighedens 1. sal er indrettet med en stor repos. Herfra er der adgang til de tre øvrige værelser - to værelser på 8 og 11 m2, der kan indrettes som gæste- eller børneværelser - og et stort, lækkert master bedroom på hele 23 m2 med masser af skabsplads og mulighed for tilvalg af mere, hvor det fremgår på boligplanen. Her kan I vågne op til en smuk udsigt ud over ejendommens grønne gård. Lejligheden har endnu et badeværelse på 2. sal, og indretningen for begge badeværelser er kendetegnet ved lyse nuancer med bordplade og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor og med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer de åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.