Købke Hus Købkes Plads 12, . 1799 København V Sagsnr. 132-013
167 m² Bruttoareal
5 Rum
45 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus.

Denne eksklusive lejlighed på hele 167 m2 i to plan lever i høj grad op til dine drømme. Lejligheden har indgang både fra stueplan og fra 1.sal, der byder på hvert sit grønne udeområde - en imponerende nordøstvendt have på hele 37 m2 i stueplan og en hyggelig 8 m2 have på 1. sal. Der er derfor masser af mulighed for at nyde udelivet i selskab med både venner og familie.

I stueplan bliver I budt velkommen af det rummelige køkkenalrum med et lyst, åbent køkken og mulighed for tilvalg af køkkenø. Her er der plads til at hele familien kan samles, og til at aftensmåltidet rykkes udenfor til lejlighedens have, når vejret tillader det. Fra køkkenet er der indgang til det 18 m2 store og praktiske depotrum med masser af skabsplads og vaskesøjle. Fra køkkenalrummet er der desuden indgang til boligens 19 m2 store master bedroom med eget separat badeværelse.

Førstesalen er indrettet med et 30 m2 stort og indbydende opholdsrum. Lejlighedens øvrige værelser - hele tre styks af dem - er også placeret på 1. sal sammen med lejlighedens andet badeværelse - der er nemlig to. Begge badeværelser er indrettet i lyse nuancer med bordplade og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor og med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer de åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.