Købke Hus Købkes Plads 28, 1.th 1799 København V Sagsnr. 132-020
97 m² Bruttoareal
3 Rum
13 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus.

Denne rummelige lejlighed på 97 m2 lever i høj grad op til beskrivelsen. Lejligheden rummer en stor, indbydende stue i direkte forbindelse med det lyse og åbne køkkenalrum, der har udgang til et lækkert, grønt uderum - jeres helt egen sydvendte have på hele 13 m2, hvor aftensmåltidet kan rykkes ud, når vejret tillader det.

Der er to rummelige værelser i lejligheden - et master bedroom på 14 m2 og et 12 m2 værelse til hjemmekontoret, børneværelset eller noget helt tredje. Begge værelser har masser af plads til opbevaring. Og skulle der være behov for mere, er der mulighed for at tilvælge skabsmoduler, hvor det fremgår af boligplanen. Lejligheden rummer desuden et stort badeværelse i lyse nuancer med bordplade og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor samt slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmodulerne samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.