Købke Hus Købkes Plads 28, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 132-019
86 m² Bruttoareal
2 Rum
17 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne rummelige bolig på 86 m2 er ingen undtagelse.

Lejlighedens centrale mødested er det lyse og åbne spisekøkken, hvorfra der er direkte udgang til jeres helt egen sydvendte have på hele 17 m2. Her er der både plads til at rykke aftensmåltidet ud, når vejret tillader det, og til at solbade på varme dage.

Boligen rummer en hyggelig 16 m2 opholdsstue med plads til afslapning og TV-kiggeri og et master bedroom på 12 m2 med masser af skabsplads. I den rummelige entré finder I desuden ekstra skabsplads. Lejlighedens badeværelse er indrettet i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance, og bordplade og vask er fra Marmorline i hvid kunstmarmor. Badeværelset rummer desuden vaskesøjle.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.