Købke Hus Købkes Plads 28, 3.th 1799 København V Sagsnr. 132-036
85 m² Bruttoareal
2 Rum
6 m² Altan
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne rummelige bolig på 85 m2 er ingen undtagelse. Lejligheden er indrettet med et stort og lyst spisekøkken på 20 m2 med direkte udgang til lejlighedens sydvendte altan på 6 m2. Her er der plads til et lille cafébord og til at nyde sommeren fra en liggestol.

Boligen rummer et master bedroom på 12 m2 med masser af skabsplads og en hyggelig opholdsstue med plads til afslapning og TV-kiggeri. I entréen finder I ekstra skabsplads ud mod lejlighedens lyse badeværelse, som er indrettet i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance, og bordplade og vask er fra Marmorline i hvid kunstmarmor. Badeværelset rummer desuden vaskesøjle.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.