Købke Hus Købkes Plads 30, 1.th 1799 København V Sagsnr. 132-018
123 m² Bruttoareal
4 Rum
10 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne rummelige lejlighed på 123 m2 er ingen undtagelse.

Med tre velindrettede værelser og et stort, åbent køkken i forlængelse af en lys stue med direkte udgang til egen sydvendt have på 10 m2, er der masser af muligheder i denne bolig. Lejligheden rummer et master bedroom på 15 m2 med tilhørende walk-in closet. Boligens to øvrige værelser på henholdsvis 8 og 11 m2 er placeret i samme afdeling af lejligheden.

Der er desuden hele to badeværelser i boligen. Begge er er indrettet i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance, og bordplade og vask er fra Marmorline i hvid kunstmarmor. Det ene af badeværelserne rummer desuden vaskesøjle.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.