Købke Hus Købkes Plads 30, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 132-025
104 m² Bruttoareal
2 Rum
8 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne bolig er med sine 104 m2 ingen undtagelse.

Lejlighedens naturlige samlingspunkt er den 50 m2 store, kombinerede opholdsstue og spisekøkken, hvor lyset strømmer ind fra de store vinduespartier og fra den sydvestvendte altan på 8 m2. Her er der rig mulighed for at nyde solen og aftensmaden på de lune sommeraftener. I køkkenet er der desuden mulighed for at tilvælge en køkkenø, der åbner op for endnu mere tilberedningsplads.

Lejligheden er udstyret med et lækkert master bedroom på 16 m2. Her er masser af opbevaringsplads og mulighed for tilvalg af endnu et skab, hvor det fremgår af boligplanen. Lejlighedens badeværelse er indrettet i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance, og bordplade og vask er fra Marmorline i hvid kunstmarmor. Badeværelset rummer desuden vaskesøjle.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.