Købke Hus Købkes Plads 30, 3.th 1799 København V Sagsnr. 132-035
129 m² Bruttoareal
5 Rum
6 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Med hele 129 m2 i ét plan er hver kvadratmeter udnyttet optimalt i denne femværelses lejlighed, der kan rumme den store familie. Samlingspunktet i lejligheden er det lækre køkkenalrum på hele 33 m2, hvor I kan slå dørene op til den 6 m2 store sydvendte altan ind mod ejendommens hyggelige gård. Her kan familiens måltider nydes udendørs, når vejret tillader det. I forlængelse af det lyse køkkenalrum er der plads til et sofaområde i åben forbindelse med køkkenet.

Boligen rummer i alt fire lækre værelser. Et 16 m2 stort master bedroom med masser af plads til sko og tøj i det tilstødende walk-in closet og med adgang til eget badeværelse. Der er desuden tre gode værelser på henholdsvis 8, 9 og 11 m2, der er oplagte som både børneværelser, gæsteværelser eller til noget helt tredje. Boligens andet badeværelse er placeret i forlængelse af den store forstue og rummer også vaskesøjle. Begge badeværelser er holdt i lyse nuancer med bordplader og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor samt slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.