Købke Hus Købkes Plads 30, 4.th 1799 København V Sagsnr. 132-041
90 m² Bruttoareal
2 Rum
24 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Kom til åbent hus i vores showroom hver søndag fra 13-15 eller book en fremvisning af lejligheden når det passer dig*.

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Beliggende på fjerde sal med 90 m2 lever denne bolig i høj grad op til forventningerne. Lejlighedens største rum og naturlige samlingspunkt er den kombinerede opholdsstue og spisekøkken på 33 m2, hvor lyset strømmer ind. Et andet trækplaster er den 24 m2 store østvendte altan. Her er der både mulighed for at nyde aftensmaden ude på lune sommeraftener og solbade på varme dage.

Lejligheden er udstyret med et lækkert master bedroom på 11 m2 med masser af opbevaringsplads og en god rummelig entré. Boligen har desuden et velindrettet badeværelse i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance og bordplade samt vask er fra Marmorline i hvid kunstmarmor. Badeværelset rummer desuden vaskesøjle.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

*Vi holder åbent hus hver søndag, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se vores hjemmesiden som løbende vil blive opdateret.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.