Købke Hus Købkes Plads 30, 4.tv 1799 København V Sagsnr. 132-040
85 m² Bruttoareal
2 Rum
8 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne bolig med sine 85 m2 beliggende på fjerde sal er ingen undtagelse. Lejlighedens naturlige samlingspunkt er den kombinerede opholdsstue og spisekøkken på hele 36 m2, hvor lyset strømmer ind fra de store vinduespartier og fra den sydvestvendte altan på 8 m2. Her er der mulighed for at nyde aftensmaden på de lune sommeraftener eller solbade på varme dage.

Lejligheden er desuden udstyret med et master bedroom på 13 m2 med masser af opbevaringsplads. Boligen har et velindrettet badeværelse i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance og bordplade samt vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor. Badeværelset rummer desuden vaskesøjle.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.