Købke Hus Købkes Plads 30, 5.tv 1799 København V Sagsnr. 132-044
144 m² Bruttoareal
4 Rum
8 m² Altan
24 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne unikke penthouselejlighed i to etager på 144 m2 tilbyder en fantastisk udsigt over den stemningsfulde Købkes Plads. I boligens stueetage er det naturlige samlingspunkt det lyse og indbydende køkkenalrum på hele 38 m2, hvorfra I kan åbne dørene til den sydvestvendte altan på 8 m2. Lejlighedens andet store trækplaster er den 24 m2 sydvendte tagterrasse på øverste etage. Her kan familiens måltider nydes, vennerne inviteres over til kaffe eller der kan solbades på de varme dage.

I forlængelse af lejlighedens køkkenalrum i stueetagen er placeret det ene af lejlighedens to værelser på 13 m2. Foruden værelse og køkkenalrum har lejligheden også et badeværelse i stueetagen indrettet i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance. Bordplade samt vask er fra Marmorline i hvid kunstmarmor. Badeværelset rummer desuden vaskesøjle. Skulle man mangle opbevaringsplads, er der i entréen mulighed for at tilvælge ekstra skabsplads, hvor det fremgår af boligplanen.

På 1. sal er lejlighedens store og lyse stue, der har direkte adgang til tagterrassen, og et lækkert master bedroom på 13 m2 med adgang til et imponerende walk-in closet på hele 6 m2, som vil vække misundelse hos de fleste.

Lejlighedens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.