Købke Hus Købkes Plads 32, 4.th 1799 København V Sagsnr. 132-038
119 m² Bruttoareal
3 Rum
8 m² Altan
Solgt

KØBKE HUS

Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne rummelige bolig med sine 119 m2 i ét plan lever i høj grad op til forventningerne. Lejlighedens naturlige samlingspunkt er den kombinerede opholdsstue og spisekøkken på hele 50 m2. Her kan familiens middage nydes enten inden døre eller på lejlighedens store, sydvestvendte altan på 8 m2 med udsigt over den stemningsfulde Købkes Plads. Der er desuden mulighed for at tilvælge en køkkenø, hvor det fremgår af boligplanen.

Der er to rummelige værelser i lejligheden - et master bedroom på 15 m2 med masser af skabe og et værelse på 11 m2. Begge værelser tilgås fra den rummelige entré, hvor der er yderligere skabsplads. Badeværelset, der er placeret mellem soveafdeling og opholdsrum, er indrettet i lyse nuancer med bordplade og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor og med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.