Krøyer Hus Vesterfælledvej 62B, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 12-028
115 m² Bruttoareal
4 Rum
3 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Den 115 m2 store hjørnelejlighed er optimalt indrettet med tre rummelige værelser, en stor entré med skabsplads samt adgang til et ekstra rum på 4 m2, I kan indrette som ekstra garderobe eller til at pakke alt det væk, der er godt at have ved hånden, men som I ikke vil have til at stå fremme. Og så er der den store kombinerede spisestue og køkken, hvor der er plads til hygge og samvær og udgang til jeres sydvendte altan mod historiske, brostensbelagte Ny Carlsberg Vej. I det nordøstlige hjørne af boligen har I det 13 m2 store master bedroom, og de to andre værelser på hhv. 8 m2 og 10 m2 er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.