Krøyer Hus Vesterfælledvej 62B, 2.1 1799 København V Sagsnr. 12-050
83 m² Bruttoareal
2. Etage
3 Rum
4 m² Altan
Solgt
Klar til indflytning

KRØYER HUS

*OBS! Vær opmærksom på at der under det lille depotrum og bordpladen er en underliggende elevatorskakt* Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Den 3-værelses bolig på 83 m2 ligger på 2. sal, og fra din stue har du udgang til din vestvendte altan og udsigt til den hyggelige, træbelagte fællesgård med begrønnede espaliers. Boligen er optimalt indrettet, så du både har plads til hygge og samvær i den store, kombinerede spisestue og køkken, to værelser og et ekstra rum på 2 m2, hvor I kan gemme alle de sager væk, I ikke vil have til at stå fremme, men som er rare at have ved hånden.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline og Duravit. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.