Krøyer Hus Vesterfælledvej 62B, 3.1 1799 København V Sagsnr. 12-073
83 m² Bruttoareal
3 Rum
4 m² Altan
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent, at du finder så velindrettede kvadratmetre i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Her er tale om en lys og lækker tre-værelses lejlighed på 83 m2. De to værelser på hhv. 7 m2 og 9 m2 giver jer et fint kig til det gamle Vesterbro gennem de store vinduespartier, men lejlighedens samlingspunkt er det store, åbne køkken- og stueareal på 40 m2, der indbyder til hyggelige aftener og samvær. Her er I sammen, selv når en er i køkkenet og den anden læser avis i sofaen. I kan også slå dørene op til jeres vestvendte altan på 4m2 og lad aftensolen strømme ind i stuen. På de lune sommeraftener kan I rykke middagen ud på altanen, så har I flot udsyn fra 4. sal over livet i gården og det nye bykvarters tagrygge og kobberspirer, mens I nyder maden.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er svært at finde en treværelses lejlighed med bedre beliggenhed, bedre udsigt og bedre indretning.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.