Krøyer Hus Vesterfælledvej 62B, 3.4 1799 København V Sagsnr. 12-076
80 m² Bruttoareal
4 Rum
3 m² Altan
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent, at du finder så velindrettede kvadratmetre i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Her er tale om en lys og lækker fireværelses lejlighed på 80 m2, hvor samlingspunktet er det store, åbne stue- og spisekøkken på 30 m2, der indbyder til hyggelige aftener og samvær. Her er I sammen, selv når en er i køkkenet og den anden i sofaen. Slå dørene op til jeres sydvendte altan på 3 m2 og lad solen strømme ind i stuen. Fra 3. sal har I flot udsyn over det nye bykvarters tagrygge og kobberspirer.

I den ene ende af det store stue- og spisekøkken ligger to af de tre værelser på hhv. 9 m2 og 9 m2. Det ene er et oplagt master bedroom, og det andet kan fint fungere som børneværelse eller kontor. Fra de store vinduespartier har begge værelser et fint kig til det gamle Vesterbro. I den modsatte ende af lejligheden finder I det sidste værelse på 9 m2.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet– et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er svært at finde en fireværelses lejlighed med bedre beliggenhed, bedre udsigt og bedre indretning.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.